Certificirajte se. Izgradite svoj profesionalni ugled. Budite predvodnik.

Hide this

Certificiranje trenera

Romanov Academy of Sports Science nudi obuhvatan program certificiranja trenera osmišljen za izgradnju visoke razine sposobnosti kod sportskih trenera. Akademija je predana unaprjeđivanju sportskog obrazovanja i poboljšanju sportskih rezultata. Prva je i jedina obrazovna sportska ustanova koja poučava jedinstven pristup svim sportovima.
Stručni certifikat po Pose Metodi® osposobiti će vas za davanje konkretnih, praktičnih savjeta o sportskoj formi, učinkovitoj tehnici i treningu klijentima i sportašima. Naš stručni certifikat omogućiti će vam brzo i učinkovito otkrivanje i riješavanje problema neučinkovitog kretanja i s njime povezanih ozljeda.
Program certificiranja trenera po Pose Metodi® najučinkovitiji je model podučavanja i treniranja, dramatično će promijeniti vašu praksu, vaš profesionalni ugled podići na sljedeću razinu i nadopuniti vaše druge titule i certifikate.

Prirodni plan za kretanje

Kada govorimo o kretanju, sila teže najjača je prirodna sila na našoj planeti, kao i najvažnija u hijerarhiji sila. Kretanje kakvo ga poznajemo ne bi bilo moguće bez sile teže, svako kretanje na Zemlji je podložno te na njega utječe sila teže. Prvi korak ka stvarnom poboljšavanju naših sportskih tehnika i posljedičnom obaranju vlastitih ili postavljanju svjetskih rekorda, je priznavanje važnosti sile teže, te shvaćanje načina na koji utječe na ljudsko kretanje.
U Pose metodi, razumijevanje ispravne hijerarhije međudjelovanja sila, sa silom teže u vodećoj ulozi, omogućilo je sagledavanje ljudskog kretanja s gledišta u kojem se svako kretanje promatra kao promjena položaja uz promjenu oslonca.
Podučavanjem ljudi da bilo koji pokret naprave u skladu s Pose Metodom® smanjuje se broj odstupanja od optimalnih parametara onoga što se smatra učinkovitom tehnikom i kretanjem, čime pokret postaje jednostavniji, lakši za ponoviti i bolje kontroliran. Lakoća primjene i ponavljanja pojednostavljuje podučavanje, ispravljanje pogrešaka, rješavanje ozljeda i analizu pokreta, čineći Pose Metodu® savršenim sredstvom za treniranje, podučavanje, trenere i fizikalnu terapiju.
 

Certificirajte se. Popravite svoj profesionalni ugled. Budite predvodnik.

Pose Metoda® će vam dati znanje i alate koji su vam potrebni kako bi sportaše i klijente doveli do sljedeće razine, bez ozljeda. Koristiti ćete znanstveno dokazanu i znanstveno utemeljenu metodu.

Ne morate biti iskusan trener, vrhunski sportaš ili sportski profesionalac. Naravno, iskustvo ili akademska titula iz područja sporta predstavljaju određenu prednost, ali ono što vam zaista treba je Pose Metoda®.

Pose Metoda® je sustav podučavanja kretanja koji je razvio olimpijski trener, a poduprli znanstveni dokazi, koji će vam dati solidan temelj za razvoj uspješne trenerske karijere.

Romanov Academy - get certified

RUNNING TECHNIQUE SPECIALIST

RTS

Running Technique Specialist (RTS) licenca namijenjena je svim sportskim i zdravstvenim djelatnicima koji rade sa trkačima. Svrha RTS edukacije je osigurati pojedincu potrebna znanja i sposobnosti kako nekoga sigurno i učinkovito trenirati.
Saznajte više

SPORTS TECHNIQUE SPECIALIST

STS

Sports Technique Specialist (STS) licenca namijenjena je svim sportskim i zdravstvenim djelatnicima koji rade sa sportašima. Svrha STS edukacije je osigurati pojedincu potrebna znanja i sposobnosti kako nekoga sigurno i učinkovito trenirati.
Saznajte više